Om meg

Jeg heter Malin Fredrikke Pedersen, er 25 år, nordlending og bor i Nittedal. Her bor jeg sammen med hunden min, en chihuahua på 10 år. Hun heter Bianca. Hun har vært ved min side siden hun var 11 uker gammel. Hun er sola i livet mitt og lyser opp dagene for meg.

Jeg har muskelsykdommen Spinal muskelatrofi, type 2. Jeg er bruker rullestol og er avhengig av hjelp i hverdagen. Jeg har derfor brukerstyrt personlig assistanse (BPA) 24/7.

I 2018 ble jeg valgt som leder i Foreningen for Muskelsykes Ungdom, og mye av tiden min går til dette. Jeg stortrives i foreningen og liker å være med på å arbeide for at vi muskelsyke skal ha det bra.

Utenom det bruker jeg mye tid på planter – både inne og ute. Jeg elsker å ha disse levende skapningene rundt meg og sørge for at de trives.

Denne bloggen ble startet av meg og søsteren min, Lone, i 2015. I to år hadde vi bloggen sammen og delte ord om hverdagen vår med leserne. Nå har jeg overtatt bloggen og skal bruke den til å fortelle om min hverdag, tanker og meninger jeg har og til å bare vise at livet kan være fint, selv om man har en del utfordringer.

Jeg er ærlig, skriver om mye personlig og er ikke redd for å si ifra når noe er urettferdig. Denne bloggen er mitt fristed. Her kan jeg være meg og skrive om akkurat det jeg føler for å skrive om.