Hverdagsliv

En oppdatering herfra…

Tiden går raskt når man har mye å gjøre, og derfor har det vært litt stille her på bloggen en stund. Her skjer det ting! Og nå skal du få en liten oppdatering.

JEG SKAL FLYTTE! Endelig skjer det! I seks år har jeg ventet på dette, og fått nedturer hvert eneste år når jeg har innsett at det ikke ble flytting det året heller. Men nå, etter masse jobb, søknader og mailer hit og dit, så har jeg endelig fått det til! Jeg har fått god hjelp fra familie, venner og folk som jobber med slike ting, og jeg hadde ikke klart dette uten de.

I Nittedal står det nå en ny leilighet og venter på meg, og om én måned flytter jeg inn der. Dette er et stort steg å ta, for jeg flytter langt vekk fra alt jeg er vant til. Hver minste lille rutine jeg har i hverdagen nå, kommer til å bli forandret. Jeg går fra å bo hjemme hos foreldrene mine, der de gir meg all hjelpen jeg trenger. Til å måtte forholde meg til en haug med nye mennesker i hverdagen. Nå skal jeg få BPA (brukerstyrt personlig assistanse), så her blir det store endringer.

Dette er det siste som må på plass før jeg flytter, og jeg er i full gang med å finne folk som vil jobbe som assistent hos meg og bli en del av min hverdag. Vil du, eller kjenner du noen i området som kanskje kunne tenkt seg denne jobben? Kontakt meg på mail, så sender jeg deg mer informasjon: malinfredrikke@hotmail.com

I over et år har jeg nå skaffet meg ting jeg trenger. Alt fra møbler, til kjøkkenutstyr, sengetøy, håndklær og dekor. Herregud, så mange greier man trenger! Huset her er nå fylt med flytteesker, og det hele føles litt som et stort kaos. Men det er gøy da! Tenk at jeg endelig skal flytte for meg selv! Jeg og hunden min, Bianca, skal bo i vårt eget lille hjem!

Jeg har styrt med dette lenge, men har med vilje latt være å skrive om det her på bloggen. Jeg har vært nært ved å flytte før, og så har alt gått i vasken. Denne gangen valgte jeg derfor å holde dette mer for meg selv, og kun mine nærmeste har visst om det. Jeg ville vente med å si noe til det var omtrent helt sannsynlig at det skjer. Og nå skjer det. Om nøyaktig én måned har jeg nok nettopp kommet inn i leiligheten min med et stort glis i ansiktet.

Bloggen blir nok fortsatt å være stille en stund fremover, for jeg har mye som må gjøres. Men nå vet du i hvert fall hvorfor.

Ellers kan jeg jo fortelle at jeg nylig ble overrasket da jeg åpnet bladet Muskelnytt og oppdaget at de hadde publisert en av tekstene mine. Tidligere i år var jeg i kontakt med de og spurte om de kunne være interessert i å publisere noe fra meg. De sa de gjerne ville lese noe av det jeg hadde skrevet, så jeg sendte de noen tekster. Da fikk jeg til svar at de ønsket å publisere noe fra meg, men etter dette hørte jeg ikke noe mer. Det kom derfor som en overraskelse da jeg mottok bladet og navnet mitt stod inni det.

Det var denne teksten som ble publisert: Tenk hvis…

I tillegg skrev jeg et innlegg om reisen jeg var på i august til FFMUs blogg. Det ble også nylig lagt ut, og du kan lese det HER.

Så nå har du altså fått en oppdatering fra meg. Hva Lone driver med for tiden gidder ikke jeg å fortelle om. Det får hun gjøre selv. Hun er visst ikke noe glad i å skrive her på bloggen, men det kan jo hende det hjelper om noen maser litt på henne (ikke jeg). Hint, hint…

Tekst: Malin F. Pedersen

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: